• 26761
    kendimi bildim bileli izlediğim takım. çok iyi dönemlerini de, çok kötü dönemlerini de gördüm. bir çok galibiyet serisine de şahit oldum. 20-21 sezonundaki 8 maçlık galibiyet serisi oyun olarak aşırı zayıf, akılda futbol adına en az şey bırakan serilerden biri oldu. belki muslera dönmemiş olsa ve kalede atıyorum fatih olsa çoktan ligden kopmuştuk.

    zemin kötüymüş, eksik varmış falan bunlar hep bahanedir. maalesef teknik ekip totem yapar gibi kazanan kadroyu sos vermesine rağmen, üç günde bir maç yapıyor olmasına rağmen inatla bozmaması ve oyun olarak da hiç üstüne koyamamamız sonunda patlattı bizi. kenarda kerem, feghouli, oğulcan gibi opsiyonlar varken inatla her maç 34'lük arda ve formsuz onyekuru'nun oynaması, etebo-emre-gedson ile pas yapamadığımız barizken sırf kazanıyoruz diye taylan'ı kenarda oturması, geriye düştük diye orta sahayı boşaltıp 4 forvetle koca bir devre oynamaya çalışmak.. hoca 70 yaşına geldi ama hala inatla aynı hatalara devam ediyor.

    hakemlerin katkılarını es geçmiyorum ancak ortada bu sezon geriye düştüğü bir maçı bile çeviremeyen bir takım var. artık zahmet olmazsa bu takım oyununu geliştirmek zorunda. yoksa hakem diye diye başkalarının şampiyon oluşunu izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın