• 462
    bireysel olarak kötü performanslar vardı ama oyun olarak kötü oynamadık. ezici yada dominant oyunumuz yoktu ama 5 gol pozisyonuna girdik. ankaragücü’nün attığı ikinci gol dışında bir tek maçın sonunda girdiği pozisyon var.

    hocada bulduğum tek yanlış kazanan kadro bozulmaz argümanından vazgeçmemesi. gedson ilk 11 çıkacak düzeyde değil. onyekuru’nun performansı düşük. kerem’e yeterince şans verilmiyor. taylan kadroda ama sahada değil. bunlar üzerinden hoca eleştirilebilir.

    maçta yoktan bir penaltı ve komedi bir kırmızı kart var. penaltı pozisyonunda el nedeniyle penaltı verilmiş ama top dizden sekip ele gelmiş kurala göre penaltı değil. ayakla müdaheleye vermiş olsaydı yine net bir müdahele ve penaltı yok. kırmızı kart pozisyonu ise ayrı bir skandal. bir açıdan net bir şekilde ibrahim akdağ mohammedi’in dirseğine odaklanıp, bodoslama dalıyor. videosunu bulsaydım eklerdim ama denk gelirseniz, lütfen ibrahim’in gözlerine bakın amacını anlarsınız zaten. bu iki pozisyona müdahele etmeyen var’ın hakem pozisyonu gördüm dediyse müdahele edemez geyiği ayrı bir olay zaten. ya arkadaş bu var denen zımbırtının amacı hataları aza indirmek değilmiydi, adalet sağlamak değilmiydi. hakem pozisyonu gördüm deyince nasıl müdahele edilmez şaka mı bu.? tamam gördün ama yanlış gördün, yanlış karar verdin. hakemin pozisyonu gördüm demesi varı nasıl pasif hale getiriyor. varın çalışma şekli böyle ise bence kaldırılsın. çünkü ülkemizde kolay kolay kimse ben görmedim, yada ben yanlış karar verdim demez. ve ya işine gelirse görür, işine gelmezse görmez. böyle bir mantık olabilir mi.?

    hoca maç sonu demecinde tuzak’tan bahsetti. tuzağı bu sefer geçemedik dedi. hocam üç haftadır tuzak bangır bangır geliyordu zaten. erkan özdamar’a zumbacı erkan denilerek alt yapı kurulmuştu zaten. sonra sosyal medyada galatasaray’ın zorbay’ı var etiketiyle baskı kuruldu. babasının galatasaray alt yapısında çalıştığı algısı yaratıldı. sonuç galatasaray’ın zorbay’ı bir kırmızı kartı ve penaltıyı es geçti. muslera sayesinde ucuz yırttık. biz o gün galatasaray’ın zorbay’ı var diye inleyen algıcıları teşhir ederek rezil rüsva edip, beyaz sayfa yerine kara sayfa açıp aslan gibi kükreseydik, belki bugün bu kadar rahat davranmazlardı.

    bu saatten sonra bir şey değişeceğini zannetmiyorum. tek çare saha içinde ki sıkıntıları çözüp, güçlü ve dominant bir oyunla bam bam bam oynayıp gitmek. oğulcan ve feghouli döndü. kerem’in artık değerlendirilmesi gerek. taylan sakat değilse bir zahmet artık yerini alsın. ne kadar kötü izler bırakmış olsada, dönen bir falcao’da var. hocam herşeyin farkındasın lütfen şu saha içininde biraz farkına var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın