• 457
    hayırlı mağlubiyet mi yoksa hayırsız mağlubiyet mi konusunda ikilemde kaldığım bir yenilgi oldu.

    uzun şampiyonluk yolunda illa puan kaybımız olacak maç-maçlar kaybedecektik ama ankaragücü maçı olması bir yerde çok gereksiz oldu diğer yandan kötü futbolumuz artık tamamen görülmüştür heralde diye düşünüyorum.
    hoca kazanan takımı bozmayayım mantığı artık bu maçla birlikte son bulacaktır. eğer bu maçı kazansak sivas maçı yine aynı kadro ile oynayacaktık yüksek ihtimal.

    ömer bayram, onyekuru, gedson, arda net kötüler listesinde emre kılınç ara ara sallanıyor etebo ise sadece mücadelesi ile oynuyordu haftalardır. ne pas oyununda var ne takımın hücum tarafında var. fizik gücü yüksek maçlarda oynat ama zayıf rakibine karşı etebo oynamasın artık bir zahmet.
    ilk 11 konusunda sivas maçı net 2-3 değişiklik bekliyorum bakalım ne derece olacak 3 gün sonra görmüş oluruz.

    ilk yarı onyekuru veya emre kılınç o golü atsaydı maçı %90 kazanacaktık ama yediğimiz golün dakikası oldukça moral bozucu bir zamanda gerçekleşti. ikinci yarıya ise fatih hoca aşırı yanlış kurguyla çıktı. hocam sinirlenip o içindeki 4-4-2/ 4-2-4 oynayayım bam güm şut atayım rakibi boğayım moduna girdi. ama ilk yarıdaki kurguyla başlayıp arda yerine kerem, etebo yerine taylan girseydi daha iyi olacaktı. son olarak anlamadığım yedlin ilk yarı savunmada kötüydü ama ikinci yarı tamamen hücum formasyonuna geçip yedlin'i çıkartıp linnes'i almak büyük akıl tutulması oldu.
    4-4-2'ye dönünce maalesef golü erken atamıyorsan o ikinci gol gelmesi oldukça muhtemel bir durumdu. mostafa mohamed'in kırmızı kartına rağmen yine rakibin üstüne gidebildik ama kilidi açamadık.

    bugün yenilmemiz hem takım açısından hem hakemler açısından her ne kadar üzülsemde hayırlı oldu gibi. iki maçtır biraz 7/7-8/8'in getirdiği laubalilik gözlemliyorum.
    eğer bu maçı kaybetmemiz bize yeni bir 8/8 imkanı sağlamış olacaksa hayat bize buna sunacaksa hiç üzülmem çünkü önümüzde çok kritik bir fikstür var. bu mağlubiyet umarım bizim sahaya daha iyi odaklanmamızı ve artık reaksiyon göstermemizi sağlar.

    beyaz sayfa açanlar tff ibra edenler haftalardır bizi tuzağa çekmeye çalışanlara susanlar şimdi boşuna yalandan ağlamasın çok şükür yakın zamanda sizden kurtuluyoruz. cidden 1 yıl daha sizin yönetiminizi görsem galatasaraylı olmaktan soğurdum.
    hocaya yine ceza vereceklerdir, bunlar firavun ama her firavunun bir musası vardır. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın