resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 585
    futbol kariyerinde kırmızı kart görmemiş adama koşa koşa direkt kırmızı kart gösteren hakemdir. 3 mart 2021 ankaragücü - galatasaray maçının ilk yarısında yedlin'e gösterdiği sarı karttan sonra iyi niyetli olmadığını anlamak için fifa kokartı takmamıza gerek yok. yani kafayı sıyırmamak elde değil. premier ligi de la ligayı da izliyoruz senelerdir. böyle bir penaltı nasıl olur aklım hafsalam almıyor. zaten bu penaltıyı çalan bir hakemin mustafa'ya gösterdiği kırmızı kart beni şaşırtmadı. ne diyeyim yazıklar olsun !
    6 şubat 2021 fenerbahçe - galatasaray derbiside caner ekin'in topsuz alandaki kötü niyetli ve kasıtlı dirseğinden daha net bir kırmızıydı bu değil mi halil ?
    28 şubat 2021 trabzonspor - fenerbahçe maçında fenerbahçeli valencia'nın bakasetas'a attığı dirsekten daha penaltıydı değil mi arda'nınki halil efendi ?her pozisyonda temas bile olmadan kendini yere atıp yalandan çığlıklar atan ankaragücü'nün erdemli futbolcularına bir tane uyarı bile yapamadın ya yazıklar olsun sana halil efendi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın