• 479
    şampiyon olan takımın diğer sezonlara göre daha fazla puan ortalaması tutturacağını düşündüğüm sezon.

    sezon başlamadan önce, sıkışık fikstürün bütün takımları etkileyeceğini ve bütün takımların aynı oranda puan kaybedeceğini düşünmüştüm. o yüzden yaklaşık 2.0 ortalama tutturan yani 80 puan alan takımın şampiyon olacağını düşünmüştüm. fakat, pandemi ve sıkışık fikstür anadolu takımlarını daha fazla etkiledi. anadolu takımlarının büyük takımlara göre daha az rotasyon oyuncusu olması takımların beraber hareket edebilme melekesini elinden aldı. en ufak bir başarısızlıkta hemen teknik direktör değiştiren başkanlar da buna çanak tutunca hiç bir şey oynamayan, sadece kapatabildiği kadar alan kapatmaya çalışan, bir birinin benzeri 15 tane takım çıktı ortaya.

    son yıllarda trabzonspor'un, beşiktaş'ın, fenerbahçe'nin ve bizim, bu kadar uzun seriler yaptığı başka sezon olmuş mudur bilmiyorum.

    o yüzden her ne kadar tarih itibariyle * sezonun bitmesine bizim adımıza 14 hafta olsa da çok fazla puan kaybına tahammülümüzün olmadığını düşünüyorum.

    şampiyonluk için 2.3 puan ortalamasının yeteceğini düşünüyorum. bizim şuan da almamız gereken potansiyel 42 puan var. * şuan puanımız 57 ve bütün maçlarımızı kazanırsak 99 puanda oluyoruz. eğer şampiyonluk için 2,3 ortalama olursa 92 puan yeterli oluyor. yani kaba bir hesapla 7 puan daha kaybetme lüksümüz var. tabii bir de eksik maçı olan beşiktaş'a içeride yenilmemek hatta ikili averajı almak çok önemli.

    umarım en az puan kaybıyla şampiyon olarak tamamlayacağımız sezon olur. bu sezonda başarıya ulaşırsak, her şey çok güzel olacak. gerçekten tünelin ucundaki ışık gözüktü. biz her halükarda tünelin sonuna rakiplerimizden daha önce varacağız. buna eminim fakat daha hızlı varabilmemiz için bu sezon önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın