resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3547
    valla kendisinden çok umutluyduk. 2010 yılı mart ayında 2.defa başkan seçildiğinde kaybederse diye korktuğumu hatırlıyorum. kendisi de seçildikten sonra oy farkını daha fazla bekliyordum diyerek genel kurula sitem etmişti.

    şimdi daha iyi anlıyorum ki en büyük hatalarından biri takımda mutlaka bir bölgeyi eksik bırakmasıydı. mesela fantastik bir hücum hattı kurup şampiyonlar ligi elemelerinde kaleyi aykut'a emanet edebiliyordu. ya da uefa avrupa ligi'nde doludizgin giderken servet'in de ayak tarak kemiği kırılmışken meira'yı satıp stoperde kewell'i oynatmak zorunda kalıyorduk. bu arada kewell'i çok severim. ancak bir var bir yoktu. müzmin sakattı. fenerbahçe'ye perotti geldiğinde kewell gibi olur diye düşünmüştüm. ondan beter çıktı.

    stoper konusuna dönersek düşünün bugün luyindama sezonu kapattı. 2 ay yok. haftaya da uefa avrupa ligi maçı varken marcao ya da donk satılıyor. ne kadar saçma değil mi? stoperde kalan tek tecrübeli oyuncu ve emin bayram ile sezonu ve avrupa'yı götürmeye çalışacağız. biri sakat ya da cezalı olsa artık stopere kim geçer allah bilir.

    2009-2010 yılında devre arasında baros sakatlanınca yabancı sınırı sebebiyle tek forvet nonda gitmiş yerine avrupa'da oynayamayacağı belli olan jo gelmişti. 2010-2011 yılı ise zaten faciaydı. daha önceki 2 yılda yapılan şaşalı transferlerin sonuç vermemesi ile maddi sıkıntılar da baş göstermişti. keita'yı satıp sağ kanatta serdar özkan, kalede aykut ve ufuk ikilisi, forvette baros'a tek alternatif mehmet batdal ve orta sahada bam ile sezona başlamıştık.

    özetle başkanlığının ilk 2 yılında şampiyonlar ligi hedefiyle risk alıp kağıt üzerinde güçlü ve iddialı bir futbol takımı kursa da kadro mühendisliğinde yaptığı facialar ile bir çuval inciri berbat etmişti ve başarısız olmuştuk. bu da biletinin kesilmesine yetmişti.

    yine de severim. galatasaraylılığı tartışılmaz ve tabi ki 20:45 asla unutulmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın