• 69
    bu golü eski açık'ta canlı izlemiştim. hayatımda canlı izleyip en çok sevindiğim üç golden birisi olabilir. felaket bir senaryoyla başlayıp muazzam bir kapanışla bitmişti. attığımız diğer golleri net olarak hatırlayamıyorum çünkü tribün ortamından dolayı doğru düzgün maçı izleyemiyorduk. heyyy gidi ali sami yen.

    bu gol artık tedirgin bekleyişin olduğu son dakikalarda olduğu için bütün stadyum dönüp maçı izliyorduk. hani anlatılmaz yaşanır diye klasik bir tabir vardır ya işte bu gol öyle bir goldü. ben buraya paragraflarca yazı yazsam da yine bir şeyler eksik kalır.

    bu arada maçtan sonra tabii ki eve gelince keyifli bir şekilde maçın özetini izlemiştim. spiker emre tilev'in sesi bu gol atıldıktan sonra duyulmuyordu hem de uzunca bir müddet duyulmuyordu, ne dediği anlaşılmıyordu. bir ara popülerdi; stadyumlarda desibel ölçümü, rekorlar falan kasılıyordu. emin değilim ancak bu golün arkasından çıkan gürültü bütün desibel rekorlarını altüst etmiş olabilir. ben hiçbir stadyumda herhangi bir gol anında böylesine bir gürültü duymamıştım. inanmayan tekrar izlesin.*

    https://youtu.be/e_tVvicllKE
App Store'dan indirin Google Play'den alın