• 492
    --- alıntı ---

    "benim bir iddiam var. zamanında aig ile bir anlaşma yaptık. dünyanın en büyük sigorta şirketini futbol kulübüne ortak ederken tavizler veriyorsun. çünkü mecbursun buna. uluslararası bir kulübe gireceğiz çünkü, aidat gibi bir şey bu. ama 2002'de müthiş bir intikam hırsı ile aig ile olan anlaşma bozuldu. 9 milyon dolar tazminat ödedik. hisseleri geri satın aldık. hisseleri alan ünal aysal'dı. çünkü o zamanlar bu imkan onda vardı. şayet o sistem devam etseydi bizim şu an 250 milyon euro borcumuz yoktu, kasada da paramız vardı. bu benim iddiam ama bunu ispatlayamam çünkü filmi geri alamayız."
    --- alıntı ---

    böyle konuşmuşsa çok ağır saçmalamış eski başkan. adnan polat düzeltmesiydi şimdi kulübü donuna kadar sömürüyordu aig. bırak futbol tarihini, şirketler tarihinde bile bu kadar saçma sapan bir anlaşma hayatımda görmedim. gören varsa söylesin. kulübün bütün gelirlerini bir şirkette topla, giderleri başka bir şirkete koy. gelirleri olan şirketi aig'ye peşkeş çek. sonra intikam hırsı de.

    yat kalk bugün herkesin küfür ettiği polata dua et. yoksa bırak camiaya girmeyi, galatasarayın adını bile ağzına alamazdın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın