• 74
    ligde her potansiyeli olan kaleci bu konum için konumlandırılır. alalım sonra kaleyi devrederiz denir. en güncel örneği ise (bkz: irfan can eğribayat).ki biz böyle bir kaleciye zaten sahibiz. (bkz: okan kocuk)

    muslera istemesi halinde en az 5 sene daha galatasaray kalesini korur. bundan sonrası için alacağımız kaleciyi bugün almanın mantıklı bir yanı yok. kaleci oynadıkça tecrübe kazandıkça gelişir. rakiplerimiz kalecilerini genç olarak tercih ettiler. bunun ne kadar yanlış olduğunu şampiyonluk stresi yaşadıklarında olumsuz performanslar başlayınca anlayacaklardır.

    yani muslera sonrasındaki kaleciyi bugün alıp yedek oturtmanın anlamı yok. galatasarayın mayası yabancı kaleciyle tutuyor. muslera da futbolu bırakmaya karar verdiği zaman bulur bir kaleci getiririz. bu meseleyi bugün konuşmanın anlamı da yok. zaten kim gelirse gelsin muslera seviyesinde bir performans vermeyecektir, verse bile muhtemelen yüksek bonservisle yurt dışına gider. o yüzden bu meseleyi şimdiden düşünüp canınızı sıkmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın