• 1943
    bu kulübün sorunu messi değil, aksine şansı messi. messi şu takımda olmasa mevcut oyuncu grubu ile şuraya kadar bile gelmeleri mucize olurdu.

    bu kulübün sorunu senelerdir saçma sapan yönetilmesi, saçma sapan transferler yapılması. bir kulüp düşünün ki hücum bölgesi mercedes, savunması ise anadol. ya kardeşim şu takıma dört beş yılda alınan saçma sapan savunmaciları görünce kimse de çıkıp baba biz ne yapıyoruz ya falan demedi mi? vasat oğlu vasat savunmacilar ile oynuyorlar. yemin ediyorum, sıfır abartı luyindama - marcao ikilisi mevcut barcelona savunmacilarından daha iyi.

    kaç para harcadılar transferlere bilmiyorum ama 500 milyon eur falan harcadılar herhalde son 4 yılda en az 20 futbolcuya. adam gibi 7-8 topçu alıp 200-300 milyon harcasan bütün dertlerine derman olurdu.

    öyle topcularla doldu ki takım, önceden sert değildi ama topa aşırı hükmettiği için sert olmasına gerek olmuyordu. şimdi topa eskisi kadar efektif hukmedemedigi için yumuşak da kalınca kağıt helva gibi dağılıyor. takımda bir tane ısıran topçu yok.

    vallahi çok zor. şu takımdan messi'yi çıkart, orta sıra takımı olur. hele bir de teknik direktör seçimleri var ki aman allah'ım. koeman ne ya? bizim ligde üç büyükler bile alıp takımın başına koymaz bedava geleceğim dese.

    halbuki messi'nin prime döneminde müthiş bir yapılanma ile messi sonrası döneme şahane bir şekilde hazırlanmak için oldukça iyi fırsatı vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın