resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2871
    kendisine galatasaray'dan sonra şans veren hiçbir kulübe üzülmüyorum. adamın galatasaray'da yaptığı profesyonelliğe, futbolcuğa aykırı hareketlerden sonra sen bu adama şans veriyorsan başına gelen her şeyi hak ediyorsun demektir. gider böyle adana derbisinde takımını yakar ardından bakarsın sen de. bülent korkmaz'a da galatasaray kariyerinden sonra tarık'a şans verdiği için bir galatasaraylı olarak kırgınım. 2 sene topa değmeyip tekrar süper lig takımıyla anlaştı bülent hoca yüzünden.

    tarık'ın galatasaray kariyerinden sonra ya futbol hayatı bitmeliydi ya da üçüncü ligte falan futbol oynamalıydı gelecek futbolculara da bu profesyonellik dışı davranış örnek olmasın diye. türk futbolu olarak biz ne yaptık? adama süper ligte kalma imkanı sunduk. pek ilgilenen olduğunu sanmıyorum ama ligin marka değeri böyle şeylerden etkilenir işte. sen büyük umutlarla anadoludan tr'nin en büyük kulübüne gelip bu kulüpte aldığı sürede hiçbir sey vermeyen, vermediği gibi futbol oynamamayı göze alıp galatasaray'ın tüm yapıcı tekliflerini reddedip yok abi ben sözleşme bitene kadar yaticam diyorsan ve hala 1.lig veya 2.ligde şans bulabiliyorsan bu zaten bütünüyle bu ülke futbolunun ayıbıdır.

    yoktu değil mi antalyaspor'da, adana demirspor'da alt yapıdan çıkmış, yürümeyi ve topa dokunmayi bilen herhangi bir futbolcu? muhtaçtınız sanki bu herifi almaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın