• 494
    olası puan kaybında hem üzülüp hem de öfkelenecektim. üzgünlüğüm puan kaybına, öfkem ise kasımpaşa'nın 2 maçta bizden 4 puan almış olmasına olacaktı. neyse ki üstün oynadığımız maçta, hak ettiğimiz galibiyeti henry onyekuru'nun aldığı penaltıyla kazanmış olduk. takıma tekrar geldiğinden beri attığı gollerin yanında bu maçta aldırdığı penaltı ile de galibiyette büyük pay sahibi olmuş oldu.

    varga ile kerem'in pozisyonuna gelecek olursak tam olarak tff hakemlerinin aleyhimize penaltı çalacağı türden bir pozisyondu. darbe varmış gibi görülen bir müdahale ve kendini abartı boyutta yere atan bir rakip oyuncu... 10 hakemden 8'i orada penaltı çalardı muhtemelen ama bu maçın hakemi sürprize imza atarak doğru kararı verdi ve çalmadı. kerem'in orada varga'ya teması bile yokken hakkında kulüp sitesinden (hem kasımpaşa hem de fenerbahçe) açıklama yayınlayacak ne gördüler ve ne olduğunu düşünüyorlar, anlamak güç.

    maçın en iyisi kesinlikle mostafa mohamed'di. ilk golde ölümcül noktaya vurduğu kafa vuruşunun devamında kerem ile golü bulduk. 89'da ise kritik anda attığı kusursuz penaltıyla üst üste 2. lig maçında da galibiyeti getiren oyuncu oldu.

    fatih hoca'yı ise oyuncu tercihlerinden ve maç içinde yaptığı müdahalelerden ötürü tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın