resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2393
    galatasaray'ın geleceğidir. evet donk bu takım için önemli bir değerdir. örnek bir profesyonellik sergilemiştir. oyunun farklı alanlarında yaptıklarıyla büyük katkı sağlamıştır. attığı gollerle, yaptığı asistlerle bu yıl da ben kendisinden razıyım.

    ancak bir de futbolun gerçekleri var. mevcut mali gücümüze oranla büyük yatırım yaptığımız bir isim luyindama. şampiyonlar ligi seviyesinde oynayabilen birkaç oyuncumuzdan birisi oldu. yaşı daha genç ve bu kulübe uzun yıllar hizmet edebilecek nitelikte. sakatlık sonrası toparlanması vakit aldı. ancak öncesinde de nasıl bir potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. elbette hataları var; ancak oyuncuyu oynatarak geliştirmeliyiz. yedek kulübesine bu kadar uzun süre mahkum edilmesini doğru bulmuyorum.

    gerek kulübün gelecek yapılanmasını düşündüğümüzde gerek ciddi bonservis geliri kazandırabilecek isimleri dikkate aldığımızda luyindama'nın kadromuzdaki en öncelikli oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. umarım bugünden sonra bu kadar geri planda bırakmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın