• 81
    euroleague'de son 3 yılda 2 kere sayı kralı olmuş bir basketbolcuyu transfer edip.* sene başından beri gram faydalanamayan ve üstüne tek bir set bile çizmeyen coacha* sahip takımdır.

    burda bin kere yazdık; bu kadar yabancı alırsanız, kısıtlama olan bir ülkede bu oyuncular her hafta oynamadığı için oynadıkları maça konsantre olamazlar ve verim alamazsınız. oyuncu ligde bir çok maçta kadro dışı bırakıldı ve takımdan mental olarak koparıldı. takıma adaptasyonunu sağlamak ve sistemin içine dahil edilmek için hiç bir şey yapılmadı.

    eskiden böyle değildi efes pilsen, sisteminin içinde sıradan isimleri bile yıldız yapabilme özelliğine sahipti; ancak şimdi getirdiği büyük yıldızlardan bile asgari fayda sağlayamayan bir takım haline geldi. istikrarsız ve kötü yönetilen bir takım hüviyetine büründü.

    son oynadıkları maçta* bütün takım kötü oynarken coach ergin ataman, top kaybı yapan igor rakocevic'i kenara aldı ve olanlar oldu. oyuncunun yanına gelip sağlam bir fırça atmaya başladı.* oyuncuda artık bütün bir senenin birikmişliğiyle aynı sertlikte coachuna çıkıştı. şimdi son durumda büyük ihtimalle efes pilsen'le igor rakocevic'in yolları ayrılacak.*

    peki burada suç sadece igor rakocevic'de mi? yoksa en başta da bahsettiğim gibi adamı buraya getirip kadro dışı bırakanlarda, üstüne tek set çizmeyenlerde ve takıma adapte edemeyenlerde mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın