• 4864
    pek çok konuda hatalarıyla sevaplarıyla pandemi şartları nedeniyle haziran 2021’e kadar galatasaray’ın başında olacak olan yönetim. başlığına bakıyorum yazmayım yazmayım diyorum ancak diğer takım taraftarlarından çok bizim takımın taraftarları sinirlerimi bozuyor.

    mustafa cengiz yönetiminin bir sürü hatası vardır şu dakika itibariyle saysam sabaha kadar sayarım herhalde. ama sevgili arkadaşlar, galatasaraylılar, ne istiyorsunuz allah aşkına yönetimin ali koç’a ana avrat sövmesini mi bekliyorsunuz ancak o zaman mı tatmin olacaksınız anlamadım ben. çünkü ali koç’a da onun camiasına da sadece ana avrat küfür etmedi bu yönetim sadece bu kaldı yapmadıkları onun dışında geriye kalan her türlü söz söylendi.

    sevgili arkadaşlar şu anlaşılmıyor galiba karşımızda öyle bir camia öyle bir kitle var ki ne söylesen utanmıyorlar, arlanmıyorlar, vicdanen ve mantıken sorgulama gibi bir yetileri kalmamış bir camia. başarı yolunda her yolu mübah gören bir kitle var karşımızda. o kadar acizler ki bir futbolcumuzun eşine sahte hesaplarla hakaret edip bu işlerden bile takım içinde huzursuzluk çıkarma ihtimalini bile kovalayan bu kadar çaresiz kalmış bir kitle var.

    spor sayfalarının twitter gönderilerinin altına bakın ne kadar aptal bir kitle ile karşı karşıya olduğunuzu görün allah aşkına.

    memleket öyle bir hale geldi ki alt mahkeme anayasa mahkemesinin kararını tanımıyor, böyle bir hukuki düzende hukuken belirli ölçülerde özerk ve diğer camialar tarafından ele geçirilmiş bir türkiye futbol federasyonu, alenen galatasaray’ı şampiyonluktan etme hedefine kitlenmiş bir gruba ne yapabilirsiniz.

    fenerbahçe yönetimi, taraftarı bizi her hafta ayrı bir tartışma konusunda bir kavga içine çekmeye çalışıyor, bizim taraftarda tartışmanın içine kulübü balıklama sokmak istercesine oradan buradan baskı yapıyor “yönetim cevap versin bakın bize ne dediler vs. vs.”

    galatasaray’ın bu süreçte menfaatine olan şey yönetim, hocamız, taraftar futbolcu kenetlenmek her tartışmaya balıklama atlamamak mayıs ayında şampiyon olup, haziran ayında da mevcut yönetimle vedalaşıp gelecek yıllar için “başarılarımıza bir yenisini” daha eklemek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın