• 391
    hocanın yapamadığı rotasyonu oyuncular yaptı. allaah'tan sakat vermedil.

    elendiğimiz iyi oldu. hocayı da taktik teknik gerekçelerden ziyade rotasyon yapmadığı için eleştirmemiz lazım. sonuçta biz alanya'nın ne yapabileceğini gördük, ama bizim ne yapabileceğimizi tam olarak göstermedik. onu deplasmana bırakacağız.

    ama hocayı rotasyon konusunda ciddi eleştirmek lazım. hocanın da özeleştiri yapması gerekli. bu kadar yoğun maç trafiğinde neredeyse son iki maçtaki kadroyu sahaya sürmek intihar gibiydi. üstelik bu iki maç fiziksel ve mental açıdan çok yorucu maçlardı.

    marcao'ya kızılıyor ama adam hem fiziksel hem mental olarak o kadar yıprandı ki sinirlerini kontrol edememeye başladı. bu maç da sert maç yani. donk maçı sallamadı bile. taylan, belhanda, onyekuru çok yorgundu. 80. dakikada bir ara onyekuru yorgunluktan koşamadı.

    bir de bir şekilde oyunun içine katmamız gerekenler var. kerem en azından bu maçlarda 11 başlamayı hakediyor. onyekuru yorgunken niye oynamaz? etebo şu maçlarda taylan'ı dinlendiremeyecekse boşuna florya'da masraf yapmayalım kendisine? luyindama olsa bugün babacar'ın omuz omuzası olmazdı mesela. adama yatırım yaptık bir hata yaptık diye bu kadar silmenin anlamı ne? ömer oynadığı her maçta iyi kötü idare etti. şu maçta kılınç'ı niye yedekleyemiyor? oğulcan sakatlıktan dönmüş. şu maçta iyi kötü oynasaydı bir fena mı olurdu? bu çocuklar oynamadan nasıl form tutaaak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın