resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6664
    fener taraftarının van persie'ye davrandığı gibi davrandığımızı düşündüğüm yıldızımız. bundan biraz hicap duyuyorum kişisel olarak.

    açıkçası ben de zerre hazzetmiyorum durumundan. bu hikayenin böyle olmasından da. yine de, çaçaron mahalle kadınları gibi, kendini bilmez kahve abileri gibi ağzına geleni söyleme tavrını taraftarımıza yakıştıramıyorum. durumun mizahı da güldürmüyor açıkçası. ne yapalım? at gibi çekip vuralım mı adamı? oynarsa oynar işte. bu tip transferlerde bu risk her zaman vardır. patladık. hayatımıza devam edemez miyiz, kendisini sahada görene kadar?

    formamızı giymezken monaco'da da sakat olduğu zamanlar yok muydu? buna rağmen bize gelsin diye can atmadık mı? yani kenarda susarak üzülemez miyiz bu hikayeye? susmak zorunda da değiliz, eleştirebiliriz, ama niye terslenip duruyoruz adama?

    doğum günü mesajında monaco'ya öpücük atmış da bize kuru teşekkür etmişmiş... galatasaray efsanesi olmadı diye anasına bacısına sövmediğimiz kaldı adamın. hislerimizde haksızız demiyorum, beklentilerimiz epey yüksekti hala da yüksek ama bu tavrı yakıştırıyor musunuz galatasaraylılığa?
App Store'dan indirin Google Play'den alın