• 4810
    galatasaray'ın haklarını koruyamayan yönetim. maçta yaşanan onca rezillik sonrası, federasyonun istifasını istemek ilk işleri olmalıydı. ama beylerimiz çıkıp transfer şov yapıp, galatasaray muhalefetine yüklendiler.

    bu arada çok övüldükleri transerler için birkaç şey sormak istiyorum;

    - fatih terim'in kişisel bağlantıları olmasa gedson fernandes'i alabilecekler miydi?
    - st. etienne yöneticisi zamalek'le kavga etmese mostafa mohamed'i alabilecekler miydi?
    - onyekuru ille de galatasaray demese transfer edebilecekler miydi?

    bunların hiçbiri yönetime bağlı olan değişkenler değil, yönetimin becerisi de değil. bu değişkenler olmasa alamayacaktık, alamasak da geriye, championship'de tutunamamış 6 aylık kiralık forvet ve sözleşmesi bitecek newcastle'ın 3. sağ beki kalacaktı. 6 ay önceden ne farkı olacaktı o zaman?

    bütün bunların yanında, ne kadar eleştirirsek eleştirelim, ibra edilip, isterlerse yeniden seçime girmeleri gerekiyor. liseci zihniyetin aklına uyup bu adamları ibra etmemek galatasaray tarihine kara leke sürmektir. galatasaray'a yüksek fiyattan fatura kesip, ortaya çıkınca bağışlamak zorunda kalan, kulübü yüz milyonlarca lira zarara uğratıp, liseli diye ibra edilen dursun özbek varken, kulüpten nemalanamadıkları için bu adamlara kumpas kuranlarla aynı tarafta olanları da galatasaray taraftarı unutmaz.

    (bkz: 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın