• 3
    bir de oyuncuların güç dengeleriyle oynamak vardır. mesela küçük kardeşim ile pes atarken ( eskiden hep ben yenerdim fakat artık tecavüz ediyor resmen sahada benim takımıma) genelde çekişmeli geçer maçlarımız. 4 defa ben kazanabilirim ama 5 defa da o kazanır. öyle bir şey yani. ha bunu engellemek için arada sırada ufak oyunlar yaparım makineyi açıp. edit bölümüne girer ve daha sonra victor valdes'in kötü olan ortalamasını iyicene kötü yaparım. daha sonra henry'nin bitiriciliğini 3-5 gıdım düşürtürüm. en önemlisi messi'nin ayağına yapışan ve rakip oyuncunun içinden geçmesine olanak sağlayan konami'nin şike durumuna çözümler üretirim. genelde barcelona'yı olması gerektiği gibi yaparım.
    (bkz: sözlükteki real madrid sempatizanları)

    bunların dışında kendi takımıma bir adet genç yetenek kazandırırım. böyle çaktırmadan ikinci yarıda oyuna sokuyorum falan derken 3 adet plase ile maçı kopartırım. bu genç genelde hügayin olur * :)
    ama maçlardan sonra resetlerim eski haline gelir oyun. yani her zaman konami barcelona'yı tutacak diye bir şey yok hacı. arada sırada iyi oluyor böyle yapmak. ayrıca renk geliyor hayatıma. ufaklığı kızdırıyorum ama gözümden yaşlar geliyor. ya anlamıyor, ya da anlayıp da anlamamazlığa vuruyor. her şekilde dayanılmaz bir hafiflik yaşıyorum...
    ha bunun dışında gerçek organizasyonlarda ne oluyor? misal arkadaslarla galatasaray formasına karşılık pes turnuvası yaptığımız zamanlar da oluyor. işte o zaman çeyrek finalden öteye gidemiyorum.

    (bkz: ölümüne edit yapmak) *
App Store'dan indirin Google Play'den alın