• 4802
    mustafa cengiz geldiğinde bürokratlığı üzerinden güzellemelerde bulunduk. mustafa cengiz yapıcı ve barışçıl konuşmalarını yinelerken her geçen gün galatasaray’a yapılan saldırıların dozajı arttı. kulüpler birliği bildirisi, nihat özdemir başkanlığında yaşananlar, hakemlerin yaptıkları, rakiplerin kaybettikleri tüm maçlarda maç oynadıkları takımı değil galatasaray’ı konuşması, galatasaray başkanlık makamına karşı bile rakip stadyumlarda saygısızlık yapılması taraftarın tepkisini çekiyor/çekmeli.

    tüm bunlara rağmen yönetim bizim stadımıza geldiğinde ali koç’la yemek sonrası fotoğraflar çekiniyor, başkanımız çıktığında fenerbahçe hakkında konuşmaya “ben fenerbahçe’yi çok severim, ali koç’a nefretim yok, benim akrabalarım fenerbahçe’li, fenerbahçe’nin tüm üyeleri çok iyi insanlar, ali koç da çok iyi bir insan” diyerek başlamadan tek eleştiri yöneltemiyor. bunun dışında abdurrahim albayrak koç ile olan ticari anlaşmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum fakat sesini çıkarmıyor. sosyal medya hesaplarımız rakiplerin veya onların paralı g.t yalayıcılarının hiçbir saldırısına agresif cevapta bulunmuyor. teknik direktörümüz veya futbolcularımız, onlara karşı yapılan sistematik saldırılarda tamamen yalnız bırakılıyorlar. bizim maçlarımızda hata yapan hakemler maç almaya devam ediyor, rakibin maçlarında hata yapan hakemler bir daha maç alamıyor.

    biz yerine göre yapıcı cümlelere kucak açtık da rakip açmıyor başkan. rakip senin frekansında konuşmuyor. sen alttan aldıkça tepemize tepemize çıkıyorlar.

    https://gss.gs/b63366 ‘nın bir başka versiyonu.

    (bkz: kibar olacağım diye takımını her ortamda ezdiren yönetim)

    edit: başka bir başlık açmamın moderasyonca uygun görülmemesi dolayısıyla aynı başlığa bugünkü 2. entry’mi girmek zorunda oldupum için okuyanlardan özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın