• 815
    2019-2020 sezonunda feneri dışarda 3-1 yendikten sonra pandemi arasına kadar 3 maç oynamıştık. gençleri sahamızda 3-0 yenerken sivas deplasmanından ve yine içerde seyircisiz maçta beşiktaş'la beraberlikle ayrılmıştık. 2 berabere biten maçta da üstündük aslında kazanamamıştık sonuç olarak. bu sefer buna izin vermememiz gerekiyor. önümüzde içerde kasımpaşa, dışarda alanya ve içerde erzurum maçları var. 7 puan falan depil, 9 alıp yolumuza bakmamız şart. aksi takdirde kadıköyden 3 ouan çıkarmanın bir anlamı kalmıyor.

    zaten fikstürümüz çok iyi bence. beşiktaş maçına kadar 14 maçımız var ve göze çarpan 2 deplasmanımız var. biri alanya diğeri hatay. kalan 5 deplasmanın ikisi ankara, biri izmir, biri kayseri biri de antalya. vallahi de billahi de önümüzdeki 14 haftadan ortadaki 42 puanın 39 ya da 40'ını birazcık konsantrasyonla, çokça mücadeleyle hanemize yazdırabiliriz.

    kadıköy galibiyetini artık itici güç olarak kullanmayı öğrenmemiz lazım. fenerin yıllarca düştüğü hataya düşmeyelim.

    evet kazandık, hayvan gibi mutluyuz ama hala kadıköy galibiyeti+şampiyonluk görmeyeli 22 sene oldu. bu sene buna da son vermenin zamanıdır.

    önümüzdeki tek engel tff ve kurulları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın