• 803
    maçla ilgili kısa bir değerlendirme yapalım;

    maç günü bu başlığa çok rahatım, rahat bir şekilde kazanıcaz diye yazmıştım, nitekim de öyle oldu. :)

    mostafa mohamed ahmed'in attığı çok güzel plase vuruşuyla maçtan 1-0 galip ayrıldık, daha sonrasında 2. golü 3. golü bulabilirdik ama olmadı. şikecileri mağlup ederek 3 puanı almamız, ikili averajı ele geçirmemiz ve lider olmamız hepsi de çok güzel oldu... :)

    iyi oynadığımızı düşünüyorum, oyunun kontrolü zaten bizdeydi.

    bir kaç pozisyon hakkında konuşmak gerekirse ilk yarı ryan donk'a yapılan hareket net olarak penaltıydı, ilk yarının sonunda martin linnesin pozisyonu ise bence ortadaydı, veriledebilirdi verilmeyedebilirdi, nitekim verilmedi.

    donk şahane oynadı, muslera bir iki önemli kurtarış yaptı, taylan çok iyiydi, bunların yanı sıra bir parantez de youness belhanda'ya açmak istiyorum, malum birileri özellikle burda istenmeyen adam ilan ettiler kendisini. golden önce kafa topuna çıkışına sonra düşmesine rağmen karşı takımda birileri seksek oynarken belhanda'nın geri koşup topu alıp iki kişiyi oyundan düşürüp golü hazırlamasına bir baksınlar...

    kim ne derse desin belhanda bu takımın en önemli 5-6 oyuncusundan biridir, sevin sevmeyin bunlar ayrı, ama saygı duymak zorundasınız.

    derbide en iyi oyuncularımızdan biriydi, golü hazırladı, ben kendisinden çok memnunum, çok da seviiyorum. :)

    neyse, bu kadar yeter... veni vidi vici

    geldik gördük yendik :)

    cimboma, lidere selam durun! :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın