resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1013
    böyle bir uygulamanın sakat doğacağını tahmin edebilmesi lazım gelen koca federasyonun başkanıdır. iyi tarafından bakarak aylardır yoğun bir tempo ile çalışan sağlıkçılarımıza yönelik bu tür bir uygulamayı düşünmesi iyidir. bununla beraber bir takım soruları da aklımıza getirmiyor değil :
    1. sağlık çalışanlarımız içinde galatasaraylı olan da yok mudur, onlara da misafir tribünde aynı sayıda ve şartlarda kontenjan verilebilir miydi ?
    2. lanse edildiği gibi orada gerçekten sadece 150 sağlık çalışanı mı vardır ?
    3. bir galatasaray maçı esnasında canlı yayında yaşanan küfür krizi nedeniyle yayıncı kuruluşu abartılı bir biçimde tefe koyan fenerbahçe yönetimi, yönetici, futbolcu ve teknik kadromuza tv ekranlarından bile duyulabilen bu galiz küfürlere karşı nasıl bir aksiyon alacaktır, yoksa yine şükrü saracoğlu'nda yaşanan ırkçı "muz olayı"ndaki gibi komik sebeplerle konuyu geçiştirecekler midir ?
    4. tff'nin ve kurullarının fatih terim'in edip etmediği belli dahi olmayan küfrüne 5 maç ceza verdiği gibi bu alenen ve planlı skandal küfürlü olaylar karşısında nasıl bir aksiyon alacaktır veya alabilecek basireti gösterebilecek midir ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın