• 26543
    özellikle kontraataklara çok daha ciddi hazırlanmalıdır. dün özelinde bakacak olursak golden sonraki süreçte gerçekten anlamsız bir hal aldı. rakipte mesut gibi, sosa gibi sahada yürüyen adamlar var. defansta top çeviriyoruz, baskı bile yapamıyorlardı. ortasahada son 30 dakika sütlaç kıvamına gelmiş rakibe karşı üstünlüğü kaybetmemek gerekirdi.

    elimizde onyekuru ve kerem gibi iki patlayıcı silah varken yalnızca tek bir kontraatakta ciddi fırsat yarattık. onu da babel heba etti. yani 1-0'dan sonra farkı açmak varken, daha rahat ve bilinçli şekilde rakibin hatalarına odaklanmak varken, kendi yarısahamızda kabız bir hal alıyoruz. bu takımın genlerinde oyunu çok geride kabul etmek yok. ne zaman bunu yapsa bir maraza çıkıyor. dün de duran toptan yedik; neyse ki ofsayttan iptal oldu.

    önümüzdeki yıl, taylan'a eşlik edecek box to box bir isim elzem. bunun dışında etebo yerine top kapabilen, baskın, takıma sertlik katacak bir defansif ortasaha lazım. savunma ve hücum yavaş yavaş rayına oturuyor. ortasahadaki eksiklikleri de yaza gidereceğimize inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın