• 792
    serdar aziz, ozan tufan gibi çirkef futbolcularin fenerbahce formasiyla oynadigini, ali koç gibi zengin ve elit bir is adaminin fenerbahceli kafasina sahip oldugunu, cüneyt çakır'ın ise iş ahlakindan yoksun oldugunu gordugumuz mac.

    ha tabi devam ediyoruz, mustafa muhammed ahmed gibi de bir futbolcunun nasil da is ahlakinin dibini siyirip ortaya on numara futbol koydugunu da gordugumuz mac.

    sahadaki her oyuncunun* sonuna kadar mucadele ettigini de gordugumuz mac. sakatliklar, cekmeler, zorlanmalar.

    hele hele saracchi'nin bacagi cekmesine ragmen sangare'yi pazara gondermesi muazzam. ancak topun onunde kaldigini gorunce o bacakla bile ne olur ne olmaz diye orta acmaya calismasi da muazzam kere muazzam.

    fatih hoca'ya bu mac ozelinde ayri bir kitap yazmak lazim. o sebeple entry'de yorumlayip terbiyesizlik yapmak istemiyorum. adam galatasaray icin bulunmaz nimet. her ne kadar cok sevmesem de.

    ama su galibiyet icin bile tum yargilarimi bir kenara biraktim. hepsine tesekkurler. hepsinin ayagina saglik. sunlari guldurmedik ya, allah hepinizden razi olsun. dun yazmak icin girdim, database hatasi aldim. sonra coluk cocuk is guc firsat olmadi. neyse ki zaman bulabildim de, kendi capimda tebriğimi yaptim. hepinize saygilar sevgiler. opucukler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın