• 45
    fenerbahçe'nin herşeyiyle saldırdığı bu dönemde her bir unsuru ile birlik olması ve dışarıdakilerle mücadele etmesi gereken camiadır.
    yönetim ile muhalefet arasındaki gerginliklerin ne yeridir ne de zamanı.
    rakip disarida istediği gibi at oynamaktadır. federasyin tarafından kollanmakta, ayrıca türkiyedeki maddi gücünü kullanarak anadolu kuluplerini de abluka altina alıp sindirmekte veya yanina cekmektedir. medyadaki fenerliler daha aktif olarak rol üstlenmekte ve galatasaray'a her fırsatta saldırıp yıpratmaya çalışmaktadır. yine avrupadaki is bağlantıları sebebiyle sacma sapan futbolcularını sacma sapan bedellere satmaktadır. bizim her transfer girişimimizde salça olmaktadır. bu kadar cesareti de kendi ailesinin maddi gücünden almaktadır.
    mevcut galatasaray yönetiminde bu güçle mücadele edecek maddi güç olmayabilir ama biliyoruz ki galatasaray camiası içinde bu anlamda mücadele edecek kişiler de vardır. birlik olunduğu zaman rakip ne yaparsa yapsın deviremez. ama bu bölünmüşlük devam ederse rakip istediği gibi at oynatmaya devam eder, biz de burada sinirlendigimizle kalırız.
    ez cümle:
    kenetlen baska galatasaray yok
App Store'dan indirin Google Play'den alın