• 4
    tsyd kupasının ilk maçını galatasaray'a karşı kadıköyde fenerbahçe kazanmıştı. ilk maçın mağlubu ikinci maçta bjk ile oynadı. maçın etiketinde beşiktaş ilk takım olarak yazar ama maç ali sami yen stadyumu'ndaydı. ancak deplasman gibiydi.

    ilk maçın etkisinden dolayı galatasaray'ın kupayı alma şansı pek kalmayınca gs taraftarı maça pek iştirak etmedi. kapalı tribün yarı yarıya ayrılmıştı. gs tarafı neredeyse boş, bjk tarafı tamamen doluydu. yeni açık eh işte nispeten daha iyi ama yine de boş, eski açık bjk taraftarıyla yine tamamen doluydu. ali sami yen'de deplasman gibi maçtı. ne saha içinde ne tribünde bjk'ye cevap verilememişti.

    rezil bir gündü.

    aklımda kalan tezahuratlar:
    bjk taraftarının kubilay türkyılmaz'a isviçre köpeği ibne kubilay diye bağırması.*

    gs tarafından dolu dolu cevap bulamayan bjk'liler de bu rahatlığa biraz şaşırmış olacak ki, bjk kapalı tarafı gs tarafını gösterip, al taraftar adnan al taraftar *diye tezahuratta bulunması.

    maçtan kopan yeni açık'ın sağ tarafında maçın sonlarına doğru bütün taraftarın ayakkabısını çıkartıp karşı tribünlere doğru gösterip dışarıda dayak var diye uzun süre tempolu bağırması. (bu arada sonuç hiç öyle olmamıştı. sadece saha içi ve tribünde değil, stat dışında da kaybedilmişti.)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın