resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1205
    karakter olarak çok saygı duyduğum adam gibi bir adamdır. hocalığı konusunda ise eleştirilecek çok konu olduğunu düşünüyorum, ancak eleştirmeden önce yaptığı olumlu işlere bakmak lazım;
    - servet çetin nihayet takımdan kesilmiştir. galatasaray artık geriden pas yaparak oyuna başlayabilir, rijkaard eğer emre güngör sağlam olsa bunu daha önceden yapacaktı diye düşünüyorum. bence rijkaardın en çok tebrik edilmesi gereken kararı budur.
    - mustafa sarpta ısrar ederek doğruyu yapmıştır, süper bir oyuncu olmasa da eldeki imkanalara göre iyi bir oyuncudur ancak burada bülent korkmaza da özel bir teşekkür gerekiyor çünkü mustafanın alınmasını isteyen kişiydi. tabi bunlar görülmek istenmiyor bazı çevreler tarafından.
    - aydın yılmaz, mehmet güven, alpaslan erdem gibi hiç bir zaman galatasaray kalitesine erişemeyecek oyuncuları göndererek beni rahatlatmıştır.
    - sabri sarıoğlunu kurda kuşa ve çok bilmişlere kurban etmemiştir.
    ancak bütün bunlar ile beraber hocamızın hataları da mevcuttur;
    - takımda santrafor bırakmamıştır, nondayı göndermek ne kadar doğruysa yerine santrafor oynayabilecek birisi yerine gio yu aldırmak o kadar yanlıştır. burada bütün mesuliyet hocanındır çünü rijkaard gibi bir isim takımın başındayken yönetim ondan habersiz transfer operasyonu yapamaz.
    - arda dan santrafor yaratmaya çalışarak takımın en etkili silahını etkisiz hale getirmektedir
    - öyle veya böyle galatasaray aylardır 2 farklı maç kazanamayan bir takımdır.
    - bu sene sahasında manisa, ibb, eskişehir gibi maçları aynı şekilde kapatmıştır önce öne geçmiş sonra geri çekilip 2 puanı rakibe hediye etmiştir. bu sezon bu 3 maç dışında kayseri deplasmanında, ankaragücü deplasmanında ve bursa deplasmanında bariz hoca hataları mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın