• 107
    fatih hoca 2 şubat 2021 galatasaray başakşehir maçında topu rakibe bırakıp neler yapabileceğimizi test etti. bu maça hazırlık olarak görüyorum ben bu hamleyi. çünkü erol bulut her zaman top ile oynayan takımlara karşı topu verip oynamayı tercih ediyor. bu tüm çalıştırdığı takımlarda böyle oldu. ancak biz onlara bunu uygularsak neler yapabilir ya da yapamazlar bilemiyoruz.

    takım kadromuz açısından bakarsak yedlin ve gedson kadroda olacak gibiler ama ilk 11 olurlar mı ya da ne kadar oynamaya hazırlar bunları bilemiyoruz. hoş onyekuru için de aynısını söylüyorduk adam ikinci maçında 90 dakika oynadı. mohamed ise tek idmanla 45 dakika oynadı. fatih hoca bu konuda gerçekten de gözü kara.

    geçen sezon kötü bir seriyi bitirip galibiyeti almıştık. yine kazanmamamız için hiç bir neden yok. unutulmasın fenerbahçe derbilerde farklı oynayan bir takımdır. bunu en rezil dönemlerinde bile gördük. rakibi küçümsemeden, konsantrasyondan 1 dakika bile ödün vermeden hazırlanmalı ve bu maçı oynamalıyız. buradan alınacak bir 3 puan şampiyonluk yarışında her anlamda fark yatacaktır. allah yardımcımız olsun!

    inandık biz sizlere
    konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın