• 26456
    pas oyununu yer yer abartan takım. hafta sonu oynanan gaziantep maçında kerem'in onyekuru'ya attırdığı gölün videosu nette çok döndü ve ömer bayram topu ceza sahası dışına arkasına isterken kerem derinlemesine ceza sahası içine onyekuru'nun önüne bırakmıştı.

    başakşehir maçında da dikkatimi çeken olay sahanın neresinde olursak olalım pasların genelde ya paralel ya da geriye doğru atıldığı. yani ömer'in gösterdiği gibi yeter ki açık alan olsun arkama at sen pası der gibiydi her futbolcu. kaç kere karşı takımın sahasına yakın olan futbolcularımız pas istemesine rağmen riske girilmedi hep yanlamasına paslar atıldı. bu da bizi yer yer ayağımızda çok top tutan ama taraftarı uyutan zevksiz bir oyuna döndürüyor.

    umarım bu sadece saha içinde yer oyuncu profillerinden kaynaklı bir sorundur ve gedson gelince bu sorundan kurtuluruz. ama taktikselse yer yer antrenmanda pas çalışması modunda maçlar seyredebiliriz ve umarım tek planımız at onyekuru'ya olmaz.

    edit: ortalara vurulan kafalarla tehlike oluşturmamız ve goller atmamız da ne zamandır hepimizin hasret kaldığı bir durumdu. bu yönde olumlu gelişmeleri de göz ardı etmeyerek bir kenara not düşelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın