• 303
    donk'un attığı top daha ceza alanına girmeden gol diye sevindim öyle bir gol attık*. onyekuru 2 maçta 3 gol attı şimdiden.

    oyun olarak üstün tarafız. başakşehir'i dakikalar ilerledikçe geriye yasladık. bu arada başakşehir'li oyuncular kolayca yerlere atıyor kendilerini. özellikle penaltı'da marcao sarı kart gördükten sonra saçma sapan yerlere bırakanlar oldu kendini marcao'nun yanında. bir de bir korner kullanıyorlar törenle.

    bu arada bu maçta saçma bir 2. sarı karttan ya da doğrudan kırmızı kart görürsek ortalığı ayağa kaldırmamız gerekir. daha maç başlamadı yayıncı kuruluşun skorboard'unda kırmızı kart görmüşüz gibi gösterdiler.

    ve son dakikalarda penaltı itirazımız olan pozisyonu tekrar göstermedi yayıncı kuruluş. sanki başakşehirli oyuncu hem babel'i itti hem de ittikten sonra ortada kalan kolları topa geldi gibi gördüm gösterdikleri tek açıda.

    maçta forvetlik bir durumumuz olmadı henüz. yani forvetimiz yok ki demedik. bu yüzden mostafa'ya ihtiyacımız var diyemiyoruz şimdilik. ancak sağ bek'e yedlin'e ihtiyacımız çok açık. başakşehir de topu linnes'e atmamıza izin veriyor çünkü biliyorlar linnes tarafından bir şey olmaz kolay kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın