resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6574
    yazın takımdan ayrılacağını düşündüğüm forvet oyuncumuz. belki şubat ayı transfer tahtası açık bir lige transfer olur. olmazsa yazın takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakıyorum. sebepleri ise bellidir.

    kendisi 1 hafta sonra 35 yaşına gelecek. türkiye ligi gibi sert oynanan, sahaların berbat olduğu bir ligde kendisinin adelesini tekrardan attırırlar. olmadı kendi kendine atar. adale atmazsa diğer sakatlıklar. fakat yaşı 35 de olsa bence 2 sezon daha futboldan para kazanabilir. çünkü kendisi hala ceza sahası içinde top gelirse atacak bir fulbolcu ve hala dünya çapında tanınan bir futbolcu. bu da reklam transferi ihtimalini de güçlü kılıyor.

    bu 2 sezon için önündeki tek çıkış yazın bu takımdan ayrılmaktır. nitekim tekrar sakatlanırsa hepten bitecektir ki doktorunun tavsiyesi de bu yönde haberleri çıkmıştı. eğer amacı türkiye'de kalmak ve 'yattığım yerden para alayım' olsaydı eminim gitmezdi ispanya'ya tedavi olmaya falan. net şekilde gelecek sezon planlaması yapıyor kendine. yapsın da yolu açık olsun..

    gelelim bizde ne yapabilir yarım sezon ?

    eminim ki hocam forma şansını çok az verir. sahası kötü deplasmanlarda sahaya sürmez ki fenerbahçe ve alanya deplasmanlarından sonra gideceğimiz öyle zorlu deplasman da yok. kendisi mart ayından sonra göstermelik olarak nispeten kolay diyebileceğimiz maçlarda süre alabilir. bunlar da ' ben daha ölmedim' gösterisi için. bunların dışında yılların verdiği tecrübe ve '' el tigre '' lakabı halil, mohamed, kerem, oğulcan gibi futbolcular için nimet. umarım hem kendisi hem de oyuncularımız bu yetenek ve tecrübeden faydalanır. örnek vermek gerekise hagi'nin emre belezoğlu'nu çalıştırması ya da selçuk inan'ın taylan'a pas ve frikik konusunda yardımcı olması gibi.

    tüm bunlara istinaden keşke biraz ''büyük futbolcu'' olduğunu gösterseydi de zerre yararının dokunmadığı takımdan ayrılsaydı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın