• 1126
    (bkz: #307403) herkesin uzay takımı diye nitelendirdiği barcelona sağ beki sakatlanınca yerine hayatında orada oynamamış maxwell'i oynatırken mecburi bazı değişiklikler yüzünden eleştirilen takım.
    yine barcelona'da ronaldinho en uçta oynarken vaay be ne takım deyip arda'nın en uçtaki işlevini anlamayanlar tarafından eleştirilen takım.
    artık sözde forvet olan, orta sahaya gelip top alan, ama sonra orada kalan, ileri koşamayan nonda'nın, arda'nın forvetliğinden pek de farkı olmadığını göremeyip tek forvetimizi yolladılar diyerek eleştirilen takım.
    aldığı forvet sakatlanınca yanlış transferler yapıldı diyerek eleştirilen takım.
    ona buna spor yazarı değil skor yazarı diyenler tarafından 10 subat 2010 galatasaray antalyaspor macindaki süper futbolu gözardı edilerek eleştirilen takım.
    şimdi birkaç açıklama yapmakta da fayda var. arda'yı stoperlerin arasına atıyor deniliyor ya hiç alakası yok. amaç arda'nın top dağıtmasıdır orada yoksa inelim kanatlara ortalayalım arda'ya değildir maksat. peki nasıl gol atıcaz? sarp'ı elano'yu aralara sokarak tabi ki. bu en iyi son maçta işledi zaten sarp'ın girdiği pozisyon sayısı ortada, elano'nun yaptıkları da. iyi ama elendikten sonra neye yaradı? ne diyor marquez: guardiola bize artık defans çalıştırıyor, çünkü sistemi mükemmelleştirmek istiyor. yani bu sisteme geçtikten 7 sene sonra hücumu mükemmelleştirip defansı kusursuz hale getirmeyi düşünüyor ancak barcelona. zaten barca'nın yediği gollerin bir çoğu dün bizim yediğimiz 2. gol gibi goller oluyor genelde.
    yani demem o ki umutsuz olmayı gerektirecek bir takım değil galatasaray. elendikten sonra bile taraftarına gurur duyacak, umutlandıracak bir dolu şey bırakan, görmek istemeyenlere de yapacak bir şeyi olmayan takımım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın