• 76
    ego demeyelim de inat diyelim. ki aslında inat dediğin şeyin kökünde de ego yatar. ama bu ego öyle yukarıdan bakan, aşağıdakilere göz ucuyla bile bakmayan bir ego değil. adam diyor ki "kardeşim 30 yılda 25 kupa kazandım, avrupa futbolunu alt üst ettim. 1'e 250'lelerden avrupa kupası kaldırdım. bırakın da ben planlayayım, siz de planı uygulayın." buna hakkı var mıdır? vardır. hata yapıyor mu peki? evet yapıyor. peki hata kredisi var mıdır? evet vardır.

    ben de beğenmiyorum ilk yarılarını ama 2.yarılarda çözüyor işte. ama öyle ama böyle çözüyor. linnes, donk, akbaba, kılınç, yarımşar babel ve arda ile antep'i deplasmanda yendi adam. bunlarla değil tabi, 2.yarıda giren onyekuru ve kerem ile ama bu gençlerden biri 6 aydır topa vurmuyorken diğeri 3.ligde oynuyordu. bu takıma mohamed, feghouli ve umuyorum ki irfan girecek. sağ bek girecek. belki yeni bir stoper girecek. derme çatma kadroyla bu noktalara getirdiyse planı tamamlanmış bir takımla avrupa'da 2.dirilişin ayak seslerini bile duyabiliriz.

    tekrar belirteyim, oynattığı futboldan hoşlanmıyorum ama kızamıyorum ki. oyuna ömer giriyor ya, etebo giriyor. linnes'e bir şey olsa alternatifi şener. taylan'a bir şey olsa onun yerinde adam bile yok. falcao yatıyor diagne'nin aklı yetmiyor. bir şey diyemiyorsun ki böyle bir kadroda.

    bekleyelim, biraz daha bekleyelim. transferler tamamlansın. bir görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın