• 74
    tercihleri yanlisti bir elestiridir ama bu meslege yillarini vermis, soz konusu yillari da bos beles takimlarda basarisiz gecirmemis. bulundugu her pozisyonda baskinin kralini yiyerek -hem olumlu hem olumsuz baski- bu baskilardan alninin akiyla, kupalarla cikmis adama bir sey bilmiyormus tarzi oturulan yerden kahvehane ithamlarindan gina geldi artik.

    bireysel olarak ben de karsi ciktim ardayi istedi, takimin en derli toplu oynayani.
    babeli istedi takimdaki an itibariyle en forvet gibi forvet. taraftarin aldirdigi falcao, yonetimin aldigi diagne performanslari ortada.
    kiraliklarla o gun icin herkesin gipta ettigi gibi gorunen kadro kuruldu, yanlis tercih oldugunu herkes gordu o da gordu ve stratejisini tamamen degistirdi. gelecek kurtarabilecek no-name yetenekli isimler istiyor scout ekibiyle birlikte. yani ne yapmis? yanlisindan donmus. ee hani ego? hani ben yaptim oldu?

    genc de genc alalim diye yalvariyor ama alinamiyor. alinanlardan da elde edilen guzel performanslar ortada. adam hicbirsey bilmese bile altinda onlarca kisiden olusan antrenor ve analiz ekibi var. bari onlarin emeklerini hice saymayin derdiniz trolluk degilse. eline verilen malzemeyle su anda da en iyisini yapiyor kendisi zira. yetti bu ego ego. herseyi siz biliyorsunuz, alelade biri olmayan ulke futbolunun kaderini degistiren adam bilmiyor. bi gidin allah askina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın