• 72
    -takıma şampiyonluk yolunda zarar veriyorsa 5'lik oyuncu da 150'lik oyuncu da oynatılmaz.
    -burası bir sözlüktür, hepimizin ortak noktası bu kulübe olan sevgimiz bağlılığımızdır. sahada gördüğümüz yanlış olduğunu düşündüğümüz durumları kimseye hakaret etmeden burada da paylaşamayacaksak sözlüğü kapatın gidelim.
    - ayrıca haftalardır bence de var olan bu yanlışlar*, onyekuru- kerem ikilisinin girişi ve sahada oyunun seviye atlamasıyla tekrar kanıtlanmıştır.
    -hocanın orta sahada taylan'ı şapkadan çıkardığı doğrudur, eminim hepimiz takdir ediyoruz teşekkür ediyoruz hocamıza. elindekiyle yapabileceği buydu ama ligin en iyi pas oyunu filan demek bence çok yanlış. takımımız ne yazık ki kısa periyotlar dışında pas oyununu kötü oynuyor.*
    son olarak fatih terim gibi bir adamın egosu-kibri olması dünyanın en normal şeyidir.bu kadar başarıya fazla tevazu göstermek, insana vasattan nasihat dinletir. ama burada olay bu kibrin ve egonun bugünde altını doldurabilmektir. bence şu an sorun hocanın bu egonun altını tam olarak doldurulamaması ve bazı alanlarda takıma zarar vermeye başlamasıdır.
    not: biraz üstteki arkadaşlarıma cevap niteliğinde oldu hepinizin görüşüne saygım var bende kendi bakış açımdan durum tespiti yapmaya çalıştım. herkese sevgilerle :)
    edit: onyekuru niye bugün oynamadı diye bir yorum yapmadım. ama 11'i gördüğümde emre akbaba yerine neden muhammed kerem aktürkoğlu oynamadı diye düşündüm. bunun sebebi de emre'nin 6 aydır sahada veremeyip, kerem'in sonradan oyuna girdikten sonra verdikleridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın