• 29
    eski fenerbakçe başkan yardımcısı, şimdinin federasyon başkanı nihat özdemir'in verdiği röportajda, bu maçın seyircili oynanmasının yerini yaptığını görmekteyim. yatacak yerleri yok biline.

    --- alıntı ---
    "hedefimiz maçlari seyircili oynatmak"
    hedeflerinin maçları seyirci oynamaktan yana olduğunu; futbolcu, yönetici hatta hakemlerin bile görüşünün bu yönde olduğunu vurgulayan nihat özdemir şunları söyledi:

    "bizim hedefimiz maçları seyircili oynatmak. yalnız tff'nin değil, futbolcuların, kulüp yöneticilerimizin hatta hakemler bile seyircili oynamaktan mutlu olduklarını ifade ediyorlar. çünkü seyircinin futbola önemli katkıları var. futbol maçları ancak seyirci ile güzel oluyor. hepimiz biliyoruz ki tüm dünyada pandemiyi yaşamaktayız. insan sağlığı, sporcu sağlığı her şeyden önemli. bunun için sağlık bakanlığı ile sağlık kurulumuz daima koordineli bir şeklide çalışmalarını sürdürüyor. en kısa zamanda sağlık bakanlığı'nın ve tff sağlık kurulu'nun uygun görmesi halinde seyircili oynatmayı istiyoruz. ama sevindirici olarak, pandemide çok kötü noktalardan iyi yerlere geldik. vaka ve vefat sayıları düştü. aşı uygulaması hızlı bir şekilde yapılmakta. aşı işlemleri bu hızla devam edip vaka sayıları düşerse seyircili oynatmayı hedefliyoruz."
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın