• 302
    şehrimin takımı.

    yıllar sonra birinci lige çıktı fakat görünen o ki bu macerası çok uzun sürmeyecek. şuan yönetim yerine gelecek birini bulsa bırakır ama kimse yönetime de talip olmuyor. yömetimin talibi yok çünkü takım maddi anlamda çok zor durumda. neredeyse hiç gelir yok. oyuncular maaşlarını alamıyor, muhtemelen personel de öyle. arada büyükşehir maddi anlamda destek oluyor ama para sürekli lazım. anında bitiyor gelen para.

    denizlispor'u bu sene bir alt lige uğurlarız. iki yıldır yapılan yatırımlar ise geri dönmemek üzere gidecek. nasıl yapılır bilmiyorum ama özellikle anadolu takımlarının kendi kendilerine yetebilen bir yapıda olması lazım. sürekli borçlanarak takımlar geleceklerini ipotek altına alıyor. bir de bunlar şirket gibi yönetilmeli. yarın x başkan gittiğinde arkasında enkaz bırakacak. yerine güç bela biri bulunacak, gelen kişi de maaşını alamadığı için takımı terk eden oyunculara ödeme yapacak yıllarca. sonu olmayan kısır bir döngü var. uzun süredir ligde olan anadolu takımlarının mali bilonçolarını bilmiyorum ama ne yazık ki denizlispor gibi sürekli dışarıdan gelen destekle ayakta duran takımlar yok olup gitmeye mahkum.

    dışarıdan destek konusuna değinmek isterim son olarak. şahşen belediyeler gibi vatandaşa daha iyi hizmet için var olan kurumların spor kulüplerine destek olmasını desteklemiyorum. kaynaklar çok daha verimli kullanılırsa halkın refah düzeyi artar. halkın milyon tl parası bu şekilde harcanmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın