resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2211
    bazı oyuncularla zamanında vedalaşmayı bilmek gerekiyor. evet duygusalız, evet istiyoruz ki bizde şampiyonluk yaşamış, güzel zamanlar geçirmiş her oyuncu bu forma altında bıraksın futbolu hatta sonrasında kulüpte görev alsın. ama bu hayaller hayatın hele hele profesyonel dünyanın gerçekleriyle pek örtüşmüyor.

    ömer sağ olsun her zaman elinden gelen mücadeleyi fazlasıyla veren bir oyuncu oldu, katkısını verdi. bizi saha içinde ve dışında çok güzel temsil etti. ama kalite olarak hayalimizdeki galatasaray'ın birazcık gerisinde bir adam ve yaşı da 30 olmak üzere. sonuçta birçok oyuncunun hayalini kurabildiği şeyleri ömer gerçekleştirdi. formamızı giydi, kupa kaldırdı. fakat dar orta saha rotasyonumuza rağmen forma bulmakta zorlanıyor, transfer yapabilirsek daha da gerilere düşecek rotasyonda. ben şahsen o kadar gerilerde ömer yerine genç oyuncular görmek isterim.

    takasta adı geçiyorsa çok doğru bir hamle olur, sonuçta takasa konu futbolcu tam olarak ömer bayram'ın mevkisine istenen bir adam. 1 2 milyon euroya sayılırsa kendisinin bonservisi, her şeyiyle muazzam bir transfer olur ömer gelişinden gidişine kadar. yok transfer olmuyorsa da zaten sorun yok, ömer kontratının sonuna kadar rotasyonumuzun bir parçası olarak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın