• 4592
    transferleri basına sızdırdığı yada içlerindeki köstebeği bulamadıkları için haklı olarak eleştirilen yönetimdir.
    hatta transfer sezonu açılmadan planlama yapmadıkları için de amatördürler, bence de çok iyi niyetli olsalar da transfer dönemlerinin hepsinde sınıfta kalmışlardır.

    ancak arkadaşlar neler okuyorum şu platformda neler, bazen gerçekten hayret ediyorum.

    önce transfer yapamadığı için eleştirenler, şimdi yok bu sezon kiralık aldılar, borcu kendinden sonra gelen yönetime yıktı diyorlar.

    pes doğrusu arkadaşlar, pes, napsın adamlar vasat altı diğer başkanlar gibi mı yapsalar, kapa bildirmeyip futbolcu giderlerini 90 milyon euroya m çıkarsalar, türlü türlü hukuksuzluk ve katakulli mı yapsalar, bunları yapsalar bana ne biz şampiyon olacağız mı deriz yoksa yüzümüz mü kızarır ?
    biz galatasaray taraftarıyız, bizler karakterimizi, hayata karşı duruşumuzu bir transfer için ayaklar altına almayız...

    adamlar bir yandan fatih hocanın istediği takviyeleri yapmaya çalışıyor, diğer yandan da ffp ve hatta tff limitleri dışına çıkmamak için çabalıyor, hem de bunu seyirci ve stat gelirleri neredeyse 1 yıldır sıfıra inmişken ve yayıncı kuruluştan parasını alamıyorken, üstüne üstlük kimi isteseler araya girip fiyat yükselten suyun öbür yanındaki vasat altı kişiye rağmen.

    özellikle bugünkü onyekuru detaylarını gördükten sonra bir teşekkürü hak ediyorlar, birde bunun üzerine hem limitler dahilinde kalıp hem de sol orta saha ve hayallerdeki forvet transferlerini de becerebilirlerse benim hakkım kendilerine bir kez daha helal olsun...

    allah başkana uzun ömürler versin, bu dönemden sonra aday olmasın, kendi sağlık sorunları ile ilgilensin.
    saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın