• 31
    alma elbette o paraya öküz alınır dedikleri cinsten para isteyen anadolu kulüplerine para vermenin mantığı yoktur.
    vakti zamanında deniz türüç içinde dedik, mehmet topuz içinde dedik vs vs.

    8 10 milyon euru bandında bir istekleri varsa açık arttırmaya girip salak saçma o bölgede 9 10 tane futbolcusu olan takım ile görüşme yapmak için transfer sürecini sakız gibi uzatıyorlarsa. sen masaya vurup kalkacaksın ne halleri varsa görsün.
    gustavo, soso, tolga cigerci, mert hakan, ozan tufan, pelkas, mesut özil, ömer faruk beyaz, üstüne irfancan istiyorlar. ahmaklıktır. kalk masadan zaten irfancan başakşehir'i silmiş mal gibi kalsınlar ya da gitsin ot'e. kim kesilecek oynayacak?

    git vazgeçtiğin gün bursaspor'a kardeşim sana 8 milyon euro vereyim ya da 10 milyon euro bana ismail çokçalış, burak kapacak, ali akman ve batuhan kor'u ver de. sene sonuna kadar sende oynasın. sene sonunda senden alacağım de.
    4 milyon euro da ver olsun bitsin.
    hatta üstüne bartuğ elmaz'ı kiralık olarak ver. totaalde1200 dk oyuncuyu oynatırsan sana 300 bin euro daha vereceğim de.
    sene sonunda sağbek sağ açık 2 gezgin forvet ve bir adet yüksek potansiyelli oyuncun deneyimli oyuncu statüsünde sana geri dönüş yapar. sene sonunda da kalan parayı ödersin olur biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın