resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2304
    bence geçmişi çok çabuk unutuyoruz. seri süper lig 2019-2020 sezonu'nun 2. yarısında o fizikli takımların hepsini ezip geçti kalitesiyle. buna pandemi sonrası da dahil. pandemi sonrası performans olarak ayakta kalan 2-3 oyuncumuzdan biri oldu. şampiyon başakşehir'i 28 haziran 2020 istanbul başakşehir galatasaray maçı'nda o kadar eksiğe rağmen oyun olarak darmadağın etmemizde 1 numaralı pay seri'nindi.

    ocak-mart dönemini hiç saymıyorum zaten, adam fiziken güçlü denilen atiba-elneny-boateng-nkoudou-boyd'lu beşiktaş, hakan arslan-fatih aksoy-mhy-kılınç-fernando-yatabare'li sivasspor, ozan tufan-tolga ciğerci-muriç-dirar'lı fenerbahçe ve ceyhun-siopis-bakasetas-fernandes-bammou'lu alanyaspor gibi takımları perişan etti.

    özellikle fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında efsaneydi, fenerbahçe maçını zaten hatırlatmama gerek yok ama beşiktaş da bize önde basma niyetiyle başladığı maça 10. dakikadan sonuncu dakikaya kadar 6-3-1 ile devam etmek zorunda kaldı. o çok fizikli atiba-elneny ikilisiyle o gün adeta dalga geçtik. seri-lemina-ömer mahvetti orta sahalarını. takım olarak kendi 1. bölgelerinde beklemekten başka hiçbir şey yapamadılar. ah bir de seyirci olsa 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı'nın rövanşını alacaktık ama neyse, konudan sapmayalım.

    bu saydığım takımları fiziken güçsüz kadromuzla oyun olarak ezip geçtik. seri'nin oyun aklı rakip oyuncuların fiziğini sulu götürdü susuz getirdi. seri'yi şimdi getirsek yine aynı verimi alacağımızdan şüphem yok. umarım kendisinin transferini gerçekleştiririz.

    - hem taylan'a çok iyi bir alternatifimiz olmuş olur, hem de taylan'ın önüne seri-x koyabiliriz.
    - hem önde baskıya savunmadan çıkış problemlerimizi minimuma indirmiş oluruz, hem de oyunumuzu çeşitlendirmiş oluruz.

    o yüzden benim gözümde en iyi 6 numara adayımız kendisi. umarım fulham yine aynı eşekliği yapmaz da galatasaray formasıyla bir daha izleriz kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın