resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1636
    kendisine acıyan, ozlem duyan, gelse hemen kucak acacak olan, yurekleri parcalanan, icleri burkulan insanların yarıdan fazlası takım kaptanı arda turan'ı bu kadar sevmemektedir..

    arda'ya gelince bir sinema salonu kapattı diye hemen tu kaka, lincoln'e gelince "ahh ozledik, asıgız, seviyoruz, gitmeyecekti, gelse kapımız acık, son bir sans ltf plf tsk" diye bir takım sovlar, hareketler..

    sacmalamanın alemi yok.. su dandik, kıytırık, karaktersiz adamı hala ozleyen kitlenin takımdaki herhangi bir oyuncuya en ufak laf soyleme hakkı yoktur.. lincoln'u hala sevebiliyorsa bir adam, cıkıp da arda'ya, ugur'a, caner'e ve digerlerine "formsuz" damgasını veya baska yakıstırmaları cıkıp elestiri yapmayacak.. barıs ozbek'ten nefret ederim ben sahsen ama su lincoln'u sevenler barıs'a tek kelime bile etse karsılarına dikilirim, hakları yok cunku, barıs bu takıma katkı saglayamasa da oynuyor, formayı giyiyor.. lincoln denen basiretsiz o formayı hice sayıyor el bezi muamelesi yapıp bir kenara atıyor..

    lincoln'unuz sizin olsun alın ne yaparsanız yapın.. yeter ki bu cismi severken takımdaki hic bir oyuncuya en ufak elestiride bulunmayın.. yetti artık aylardır yapılan lincoln sovu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın