• 39
    ünal aysal niye gitti, ünal aysal bugün meteliğe kurşun atar hale niye geldi diye tartışmazsak sonuç alamayız. başkan öğütücü bir kulüp haline geldik. istikrar kesinlikle yok.

    en önemli sorun galatasaray'ın gücünü pazarlayamamak. arkasında siyasi gücü olmayan tek kulüp olarak görüldüğü için gelen vuruyor, giden vuruyor. fenerbahçe; akp ve chp, beşiktaş; mhp ve chp üzerinde etkin. galatasaray ise sıfır etkin. trabzonspor bile siyasi desteğe sahip. ama ülkenin en fazla taraftar sayısına sahip kulübü sahipsiz. öncelikle siyasi partilerde etkin olunmalı. tek bir parti demiyorum, birkaç parti içinde etkin olunmalı. arkanda siyasi güç olursa nihat özdemir böyle hareket edemez.

    caydırıcı güç nasıl olunur? birincisi siyasi güç, ikincisi zengin iş adamları sayesinde olunur. iki ayakta eksik. yok, sıfır. galatasaraylı zengin yok, galatasaraylı siyasi yok.

    ünal aysal; hayallerdeki başkan idi. ne oldu da düştü? fenerbahçe siyasi gücü arkasına aldı, operasyon üzerine operasyon çekti. ve ünal aysal'ı batırdılar. taraftar sadece ilk başlarda ünal aysal'ın yanındaydı. sonra onlarda desteğini çektiler.

    taraftar gruplarımız fenerbahçeli ve beşiktaşlı kripto başlarının elinde oyuncak olmuş. galatasaraylı değilde fenerbahçeli gibi düşünüyor olmuşlar. niye? galatasaray taraftarı niye fenerbahçe taraftarına benzemek için bu kadar uğraş veriyor, kimler onları bu yöne itiyor?

    demirören ve nihat özdemir'i korkutabilen, onların çıkarlarına zarar verebilecek birisi başkan olmalıdır. kendisine operasyon çekildiğinde arkasında siyasi güç bulunacak kişi başkan olmalıdır. kulüp transfere ihtiyaç duyduğunda transfer yapabilecek birisi başkan olmalıdır, kulüp taraftarını sosyal medyada fenerbahçeli gibi davranmaya itenleri uzaklaştıran kişi başkan olmalıdır. en önemlisi menfaatsiz galatasaray'ı seven kişi başkan olmalıdır. çok şey istediğimin farkındayım ama gerçekte bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın