resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 388
    "vizyon mizyon hikaye" diyen "paralı başkan"cıların kabullenemeyeceği başkan adayıdır. kendisi hakkında bir konuda yanlış kanıya sahiptim ama direkt kendi söylemi üzerine yanıldığımı öğrendim, çok sevindim. fatih terim'siz galatasaray hayal eden taraftarın başkan olmasını istemeyeceği başkan adayıdır. listesinde ebru köksal'ın ismini de gördüğüm anda tüm eksiklerini de gidermiş olur. kendisi hakkında ortada dolanan ve çıkış noktası belli olan yalanlara inanmak isteyenlere de tavsiyem kendisinin söyledikleri üzerinden eleştirin, youtube'da rahatça bulabilirsiniz. açın bakın adam neler söylemiş sonra gelin eleştirin.

    "bu arada seçim açıklanır açıklanmaz üzerine atladı" diyenlere de sormak istiyorum; "mayıs 2021'de olağan seçim varken başkan adayı ne zaman çalışmaya başlayacaktı? ne zaman aday olduğunu açıklayacaktı? son bir ay mı?"

    bu arada bu söylediklerim "mustafa cengiz yönetimi gitsin de kim gelirse gelsin" düşüncesiyle oluşan söylemler değildir. o zihniyetin başımıza neler açtığını yaşayarak görüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın