• 14
    aslında babel, feg ve falcao haricinde kendiliğinden olacak operasyondur. babel ve falcao ile bir şekilde vedalaşıp, feghouli ve muslera ile makul fiyattan sözleşme yenilersek önümüz açık ama burada mustafa cengiz yönetiminin yapması gereken 2021 ocak transfer döneminde o 4 hamleyi her şeyi göze alarak yapmasıdır.
    mostafa mohamed, henry onyekuru, yusuf ndayisimiye ve irfan can kahveci... açıkcası irfan can çok pahalı ve zor bir hedef ama bu saatten sonra elzem olmuştur.
    fenerbahçe ve beşiktaş bugünü kurtaracak isimlerle oynuyor ve transfer ediyor ama bizim o hatayı tekrar yapma şansımız yok.
    genç, düşük maaş ve ileriye dönük hamleler yapmamız gerekiyor.
    mustafa cengiz yönetimi hiç öyle gelecek yönetim eleştirir diye korkmayacak ve kiralık opsiyonlu olarak gereken hamleleri yapacak.
    2021 yazında sözleşmesi biten oyunlardan 15 milyon euro'dan fazla maaş boşa çıkıyor. falcao ve babel'i de eklersek 20 milyon euroyu geçer.
    hiç öyle gelecek sezon tff limiti filan bahane edilmesin, ki ffp de bitiyor. ayrıca stad isim hakkı ve oyuncu satışı ile olabilecek açıklar zaten kapatılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın