• 7682
    17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçından sonra görülen organize bir şekilde yapılan taraftarı fatih terim aleyhine doğru yönlendirme oyunlarına düşmüş gözüküyor. fatih terim olmasa, galatasaray'ın mevcut kadrosu ligde ilk 5'e giremez. hatta bu yönetimle küme düşmeme mücadelesi verir.

    konvansiyonel medya, ki giderek sosyal medyaya da yayılıyorlar, koç grubunun kontrolünde ve sürekli bir karalama var. burada yer edinmek isteyen galatasaraylı yazar, yorumcu galatasaray aleyhinde konuşmak zorunda. konuşmazsa yer alamaz. galatasaray sonuçta 3 büyükten biri. sürekli onun aleyhine hata yapılıyor olamaz ya. peki gerçekte ne oluyor;

    - galatasaray alanyaspor ile maç yapıyor. o ana kadar ligi domine eden alanya'ya karşı öne geçiyor. her şey iyi giderken etebo atılıyor, attığı gol elle oynama gerekçesiyle verilmiyor. kararlar doğru mu? doğru. peki aynı alanya, fenerbahçe ile oynarken ne oluyor? fenerbahçe 1-0 öndeyken sarı kartı olan thiam 2 kere etebo'nun yaptığı hareketi yapıyor. 2. sarıyı görmüyor tabi. fenerbahçe 10 kişi kalsa (arada bir de verilmeyen penaltı pozisyonu) alanya bizim maçta olduğu gibi geri dönebilir mi? ama fb 10 kişi kalmıyor. maçın hikayesi tamamen farklılaşıyor.

    - emre kılınç antalya maçında atılıyor. evet pozisyona kırmızı verilebilir, hakem takdiri diyor bizimkiler. ama yaklaşık 10 gün önce fenerbahçe'nin kaybetse ligden kopup hoca değiştireceği maçta luiz gustavo bunun 10 katı sertini yapıyor atılmıyor, yetmiyor rafael olayı yaşanıyor. kopacak fb lige tutunuyor.

    - falcao erzurum maçında dirsekten 2. sarıyı görüyor. tamam kuralsa görsün diyoruz, ama bu kural sadece galatasaray'a kural başka bu kuraldan kırmızı gören büyük takım olmuyor.

    - fenerbahçe beşiktaş derbisi oynanıyor. sonuçtan bağımsız hem altay'ın hem josef'in atılması lazım atılıyorlar mı? tabi ki hayır.

    - fatih terim basit bir itirazdan atılıyor. mhk başkanını atayan sahış 7 maçla pazarlığı başlatıp 4 maça düşürüyor. her hafta daha ağır itiraz eden sergen'e kart bile çıkartılamıyor.

    - konya'da luyindama penaltı yaptırıyor. evet net penaltı. ama 5 gün sonra aynı netlikte penaltıyı beşiktaş hatay maçında yapıyor son dakikada. ama beşiktaş aleyhine verilemiyor o karar. tıpkı 2 hafta önce sivasspor maçında verilmeyen taç gibi.

    bugünkü maçta rosier!in yaprıklarını linnes yapsa kırmızı görmüştü. biz de hocaya kızıyorduk niye çıkarmadın diye. diagne'nin yaptığını aboubakar yapsa sarı görmüştü. gs'li yorumcular da niyeti topla oynamaktı sarı doğruydu diyeceklerdi.

    anlatmak istediğim şu. hakemler beşiktaş ve fenerbahçe'ye büyük takım muamelesi yapıp takdir haklarını ona göre kullanırken galatasaray'a küçük takım muamelesi yapıyorlar. taraflı da konuşmuyorum, bize niye verildi demiyorum. bize veriliyor onlara verilmiyor diyorum.

    ha bu işin bir numaralı suçlusu mustafa cengiz yönetimi. galatasaray aleyhine yapılırsa yapılsın seslerini çıkaramıyorlar.
    bu yüzden bu hale geldik.

    (bkz: 19 ekim 2020 galatasaray alanyaspor maçı)
    (bkz: 7 ocak 2021 fenerbahçe alanyaspor maçı)
    (bkz: 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçı)
    (bkz: 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı)
    (bkz: 24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçı)
    (bkz: 29 kasım 2020 fenerbahçe beşiktaş maçı)
    (bkz: 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçı)
    (bkz: 28 aralık 2020 beşiktaş sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın