• 4477
    https://twitter.com/.../1350879639707779075
    --- alıntı ---
    yönetim: hocam ihtiyaç var mı?
    fatih terim: var.
    yönetim: peki yapmazsak?
    fatih terim: yapmazsak da dünyanın sonu değil.
    --- alıntı ---

    hoca bunlara bile galatasaraylılık gereği küfür etmemiş. yani yoksa bu sorulara şu cevabı ben şahsen sin kaflı küfürle yanıt verirdim. sorulara bak sorulara. sonra da çıkıp medyaya şey diyorlar "hocamız transfer olsa da olur olmasa da olur dedi" diyorlar. hocanın scout ekibiyle beraber oluşturduğu transfer listesinde yer alan 150 tane topçuyu almayı beceremeyip transferin son günü gidip menajerin birinin önerisine "hocam sizin listenizdeki 150 tane topçunun hiçbirini alamadık, şu x oyuncuyu bulduk, alalım mı?" hoca da muhtemelen "e napalım alın o zaman" diyordur. sonra da çıkıp medyaya "aldığımız tüm oyuncuları hoca istedi" diye açıklama yapıyorlar. beceriksizsiniz. yalancısınız. riyakarsınız.

    4 sezondur arkasından türlü türlü riyakarlıklar yaptığınız hoca sayesinde hala o koltukta oturuyorsunuz. mustafa cengiz şu hastalık durumuna rağmen hala "aday olabilirim" diyorsa hiçbir istediğini yapmadığı bu hoca sayesinde o koltukta oturabiliyor. her transfer listesini basına sızdırdığınız için hocayı artık çileden çıkartıp canlı yayında tüm transfer listesini patır patır söylettiniz. hala arsızca yüzsüzce canlı yayınlara çıkıp "bu kadro şampiyon olabilecek kadro" diyebiliyorsunuz. siz bizi gerizekalı mı zannediyorsunuz? bu kadronun başında fatih terim değil de herhangi biri olsa ilk 5'e bile giremez.

    ismini mustafa cengiz yönetimi değil ali cengiz oyunları yönetimi yapmamız gereken yönetmeyi beceremeyen yönetim. en büyük özelliği milyonlarca galatasaraylıya utanmadan ve sıkılmadan yalanlar söyleyebilmeleridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın