• 4476
    sayılı günleri olan yönetimdir.

    camiaya gelmiş en kötü birkaç yönetimden biri, hatta en kötüsüdür bu yönetim. geldikleri günden bu yana sinir stresten uzak geçirdiğimiz bir transfer dönemi hiç olmadı."sattığın kadar al" kuralını öyle bir anlattılar ki, sanki hiç oyuncu satamayıp ve de transfer edemememizin sebebi bu kuralmış gibi... böyle bir şey yok. eğer geldikleri günden bu yana her transfer dönemi fiyaskoysa sebebi bu kural değil, bizzat kendilerinin beceriksizliği ve vasatlığıdır.

    şu an bile santim kımıldayamıyoruz. neden? çünkü satış yok. hadi şu anki gözden çıkarılabilecek oyuncularımıza bir teklif yok diyelim. peki biz bu noktaya geldik? balık hafızalı mıyız biz? emre akbaba'yı diagne'yi kritik zamanlarda kim aldı? fernando'dan gelen parayı kim kiralık oyuncularla çarçur etti? bugün her anlamda bize büyük sorun olan falcao'yu astronomik maaş karşılığında kim aldı? hani limitten dolayı transfer yapamıyoruz ve marcao ile diğerlerinin sözleşmelerini uzatamıyoruz ya o yüzden söylüyorum.

    sattığın kadar al kuralı işinin ehli, kurumsal zekası olan yönetime sahip takımı icabında salzburg'a, ajax'a çevirebilirdi. bu kurala nasıl baktığınızla alakalı. yönetim ceza olarak gördü, hatta üstüne müthiş bir bahane unsuru olarak gördü. çok da güzel pazarladı taraftara. ve hâlâ da aynı argümanla başkan mustafa cengiz galatasaraylılara cevap verebiliyor. üstüne taraftarlarımızın bazıları da başkanın içi boş argümanlarına hak veriyor. gerçekten çok ilginç ve üzücü bir durum. başka söyleyecek söz bulamıyorum ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın