• 4454
    bir sonraki yönetimi düşünmeden transfer yapması gereken yönetim. kulübü maddi olarak zor duruma düşürmek istemiyor olmalarına saygı duyuyorum ama takımın kalitesi çok düşük. genelde futbol zekası yüksek fakat enerjisi düşük bir takımımız olurdu bu sene tam tersi. herke koşuyor mücadelesini ortaya koyuyor ama futbol zekamız kıt. savunmada kıt, orta sahada kıt, ilerde kıt. futbol zekası çok düşük takımın.

    paraya kıymadan bunu yükseltemeyiz. zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama kartını bol bol kullanıp 5-6 tane baba transfer yapmak zorundalar. onyekuru, irfan, adam gibi bir sağ kanat ve sağ bek ile tartışmasız bir forvet almamız şart.
    belhanda ve emre akbaba'dan da kurtulmamız lazım. 5 ay sonra boşa çıkan bu arkadaşların takasta kullanılabilecek bir formülle elden çıkarılmalılar.

    yaz transfer dönemine 25-30 milyon €'luk bir opsiyon bırakmamız şart. tabi bu kış transfer döneminde kimseyi satamayacağımızı ön görerek yazıyorum. satabilirsek yaza bırakılacak külfet de düşer. hülasa sevgili yönetim, verin taahhüdü hem takım kurtulsun hem de sizi acımasızca eleştiren muhtemel yönetimler görsünler ebelerinin fotoğrafını. öyle de böyle de kaleminiz kırıldı, yeniden seçilemeyeceksiniz çok belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın